home 2024. április 20., Tivadar napja
Online előfizetés
Az állatokat és örökbefogadóinkat ünnepeljük vasárnap a Vadasparkban
2022.09.29.
LXXVII. évf. 39. szám
Az állatokat és örökbefogadóinkat ünnepeljük vasárnap a Vadasparkban

Az állatok világnapja alkalmából október 2-án a családokat és örökbefogadóinkat, október 4-én, kedden pedig az óvodai és iskolai csoportokat várjuk. A Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság (CSCSMRFK) munkatársai teszik még izgalmasabbá. Megújult foglalkozáskínálatunkban pedig egész évben várjuk a kilátogató tanulókat, a legkisebbektől a legnagyobbakig.  

További információk

Csoda a Vadasparkban   

Nagy volt a meglepetés, amikor először szembesültünk azzal, hogy valami különös eset történt a Sancer-tó partján elhelyezkedő terráriumban. Biztos? – kérdeztük az első szemtanúkat. Fotó bizonyította azonban, hogy valóban született egy kis rákosi vipera augusztus utolsó napjaiban. Az utolsó kétségeket az oszlatta el, hogy közelről is meg tudtuk vizsgálni az ifjú mérges kígyót. A kétkedésre jó okunk volt rá, hiszen 2-3 éve csak ugyanazok a nőstény rákosi viperák éltek a terráriumban. További információk

Az aktuális történéseink és programajánlataink  a honlapunkon is olvashatók és a Vadaspark Facebook oldalán is  nyomon követhetők.

A Vadaspark híranyagaiban található szöveg- és fotóanyag jelen formájában szabadon terjeszthető, közzé tehető, a Szegedi Vadaspark, mint forrás kötelező feltüntetésével.  Bármely tartalmi és képi változtatáshoz a Vadaspark engedélye szükséges!

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..