home 2024. április 26., Ervin napja
Online előfizetés
Az adózásról tárgyaltak a szabadúszók a szerb kormányfővel
Szerbiai RTV
2021.03.31.
LXXVI. évf. 13. szám
Az adózásról tárgyaltak a szabadúszók a szerb kormányfővel

A szerbiai szabadúszók és vállalkozók egyesületének, illetve az interneten dolgozók egyesületének képviselőivel tárgyalt Ana Brnabić.

A szerb kormányfő felvázolta azt a tervezetet, amely szerint ezeknek a személyeknek éves szinten 219.600 dinár alatti bevétel esetén nem kell adót fizetniük. Ennek értelmében a szabadúszók 80 százaléka mentesülne az adózás alól, ugyanis a meghatározott összegtől kevesebb bevételt valósítanak meg éves szinten. A szerbiai szabadúszók és vállalkozók egyesületének képviselői úgy nyilatkoztak, hogy 24 órán belül véleményezik majd az Ana Brnabić által ismertetett tervezetet, az interneten dolgozók egyesületének képviselői pedig azt kérik, hogy a szabadúszókat mentsék fel azon adók kifizetése alól, amelyek a 2020. október 14-e előtt megvalósult bevételekre vonatkoznak.

Fotó: TANJUG/ Sava Radovanović

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..