home 2024. március 28., Gedeon napja
Online előfizetés
Az M4 Sport már most készen áll a vizes vb közvetítésére
(MTVA)
2022.02.09.
LXXVII. évf. 6. szám
Az M4 Sport már most készen áll a vizes vb közvetítésére

Ha hétfőn kezdődne a vizes vb, azt is tudnánk közvetíteni – mondta Székely Dávid, az M4 Sport csatornaigazgatója a Kossuth Rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorában miután hétfőn bejelentették, Japán helyett Magyarország rendezi meg a 2022-es vizes világbajnokságot.

Hazánk képes arra, hogy rövid határidővel is színvonalasan megrendezze a vizes vb-t, a közmédia sportcsatornája pedig tudja, hogyan kell jól közvetíteni egy ilyen nemzetközi sporteseményt – mondta Székely Dávid. Hozzátette: az M4 Sport technikailag és szakmailag is már most készen áll arra, hogy egy ilyen nemzetközi szintű sportversenyt közvetítsen. Reményét fejezte ki, hogy kiemelkedő hazai sikereket láthatunk majd, amelyről természetesen a közmédia sportcsatornájának nézői sem maradnak le.

A FINA (Nemzetközi Úszószövetség) február 7-én, hétfőn jelentette be, hogy 2017 után idén ismét Magyarország adhat otthont a vizes vb-nek, miután Japánban újabb egy évvel elhalasztották az eseményt. Június 18. és július 3. között a sportolók lehetőséget kapnak arra, hogy idén nyáron is egy világméretű sportversenyen szerepeljenek, ezt pedig az M4 Sport és az m4sport.hu is közvetíti.

A Kossuth Rádió Jó reggelt, Magyarország! című idézett műsora IDE kattintva hallgatható újra. 

Jó reggelt, Magyarország! - A Kossuth Rádió reggeli hírműsora minden hétköznap 6:00-tól 9:00-ig.


Székely Dávid, az M4 Sport csatornaigazgatója (a háttérben a kivetítőn) beszél, az előtérben Szécsi Zoltán háromszoros olimpiai bajnok vízilabdázó (b), Csisztu Zsuzsa, a Magyar Sportújságírók Szövetségének (MSÚSZ) alelnöke (b2), Szöllősi György, a MSÚSZ elnöke (b3) és Szabó László, a gála kreatív producere, a Magyar Paralimpiai Bizottság és a Magyar Sakkszövetség elnöke az M4 Sport - Az Év Sportolója Gála sajtótájékoztatóján a Nemzeti Színházban 2021. december 28-án. A díjátadót január 6-án a Nemzeti Színházban, egyéves szünet után újra nézők előtt rendezik meg. (Fotó: MTI/Máthé Zoltán)

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..