home 2024. április 25., Márk napja
Online előfizetés
Az M2 Petőfi TV online térbe költöző adásai
MTVA
2020.03.23.
LXXV. évf. 12. szám
Az M2 Petőfi TV online térbe költöző adásai

M2 Petőfi TV: A legjobb magyar koncertek, friss Akusztik és Családmeséink adások, az Én vagyok itt! online térbe költözik

Az M2 Petőfi TV-n a következő hetekben magyar koncertek láthatók az A38 hajóról és az Akvárium Stage Pass adásaiban, de lesz új Akusztik is, valamint a legjobb koncertek ismétléseit is műsorra tűzik. Ezen felül a Családmeséink című talkshow is friss tartalommal jelentkezik Rókusfalvy Lilivel péntek esténként.


Rókusfalvy Lili

Az Én vagyok itt! című élő műsor a kialakult helyzetre tekintettel a mai naptól a csatorna online felületén, a petofilive.hu oldalon várja nézőit, olvasóit. Ennek értelmében az Én vagyok itt! adásai hétfőtől határozatlan ideig szünetelnek, azonban a műsor szerkesztői, műsorvezetői friss tartalommal, otthonmaradós tippekkel, koncert és színházi ajánlásokkal készülnek az érdeklődőknek online, amíg a járványügyi helyzet tart.

„A járvány visszaszorításának érdekében mi is megtesszük a magunk részét — hétfőtől otthon maradunk és arra kérjük a nézőinket is, hogy ők is maradjanak otthon! Friss tartalmakkal online várunk mindenkit és természetesen nagyon sok jó magyar koncertet is láthatnak esténként a nézők a képernyők előtt, ahogy azt megszokhatták” — fejtette ki Medvegy Anikó, az M2 Petőfi TV csatornaigazgatója, aki azt is hozzátette, hogy ebben az időszakban különösen fontosnak tartja a magyar zene támogatását.

Íme egy kis ízelítő az Én vagyok itt! online — #maradjotthon — tartalmából:

#mertkelladal – Segítsd a magyar zenészeket
Fodor Imi tanácsai otthonmaradáshoz  
Maradjotthon Fesztivál
Nóri ajánlja- Gasztrószínház otthonról
Bence receptje otthon töltött időkre
Néptánc-Challenge kezdőknek

Továbbra is érdemes figyelni a csatorna Instagram és Facebook oldalát is live videókért, érdekességekért, kulisszatitkokért.

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..