home 2024. május 04., Mónika napja
Online előfizetés
Az Ifjúság diadala
(T. T.)
2013.04.17.
LXVIII. évf. 16. szám
Az Ifjúság diadala

A horgosi Ifjúság nevű csapat győzelmével ért véget a közelmúltban alakult Horgos 1911 Labdarúgóklub által szervezett kispályás labdarúgótorna. Az öt csapat közül a horgosi fiatalok nyújtották a legmeggyőzőbb teljesítményt, és megérdemelten szerezték meg a győztesnek járó serleget.

Az első körben a Katalánokat 2 : 0-ra, majd az Elnökséget 2 : 1-re verték meg. A következő körben a Szicília csapatától vereséget szenvedtek ugyan, de az utolsó fordulóban az Öregfiúk elleni 5 : 0-ás diadal a végső győzelmet jelentette számukra. A második helyen a Katalánok végeztek, akik ugyan nem Barcelonából, hanem Horgosról, Hajdújárásról és Királyhalomról érkeztek. Az Ifjúság elleni vereség után összeszedték magukat, s előbb az Öregfiúkat és az Elnökséget, majd a torna egyik legjobb mérkőzésén az addig még pontot sem veszítő Szicíliát is két vállra fektették. A végelszámoláskor a negatív egymás közti eredmény és a gyengébb gólkülönbség miatt szorultak a helyi fiatalok mögé. A harmadik helyen a Szicília végzett, jól rajtolt a csapat, de a Katalánok elleni vereség miatt már elveszítette a motivációját, és az utolsó körben döntetlent játszott a végül negyedik helyen végző Elnökség csapatával. Sajnos, minden tornán kell lennie sereghajtónak is, most ez a helyezés az Öregfiúk csapatáé lett, akik két nagyarányú és két szorosabb vereséggel fejezték be az első horgosi kispályás labdarúgótornát. A legjobb játékosnak a torna győztes együttesének tagját, Szalma Krisztiánt választották, a legjobb kapus Prčić Alen (Katalánok), a legjobb góllövő címén pedig Puljai Igor (Szicília), Berényi Ottó (Vezetőség) és Szalma Krisztián (Ifjúság) személyében három, 6-6 gólos játékos osztozott. Az első három csapat serleget, a különdíjazottak pedig értékes ajándékokat vehettek át Sors Róberttól, a Horgos 1911 Labdarúgóklub elnökétől.
 

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..