home 2024. április 24., György napja
Online előfizetés
Az Agroturs sajtóközleménye
2020.02.14.
LXXV. évf. 7. szám
Az Agroturs sajtóközleménye

A Seb-Agrar helyett az Agroturs fizeti ki az integrált mezőgazdasági termelőket

A Seb-Agrar Kft. által átvett termények alapján keletkezett adósságot és a késedelem okán felszámolt és megállapított kártérítés kifizetését csütörtökön kezdte meg az Agroturs Kft. A vállalat csütörtök esti közleményét teljes egészében, módosítások nélkül közöljük:

A csonoplyai Agroturs Kft. értesíti az érintett integrált mezőgazdasági termelőket, akik egyben a Prosperitati Alapítvány nyertes pályázói is, hogy a Seb-Agrar Kft. által átvett termények alapján keletkezett, eddig ki nem fizetett adósságot teljes egészében átvállalta, az adósság kifizetése a mai nappal elkezdődött, a folyamat várhatóan rövid időn belül lezárul, és minden integrált termelő megkapja az átadott termény alapján a járandóságát, valamint a késedelem okán felszámolt és megállapított kártérítést is. Az elmaradt kifizetések lezárását követően a megkezdett projekt fenntartása érdekében megtesszük a megfelelő lépéseket.

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..