home 2024. április 20., Tivadar napja
Online előfizetés
Autós gyermekülést lehet igényelni Magyarkanizsán
2022.07.17.
LXXVII. évf. 28. szám
Autós gyermekülést lehet igényelni Magyarkanizsán

Magyarkanizsa Önkormányzata az idén is meghirdette a gyermekülések igénylésére vonatkozó pályázatát. A 2021. január 1-je és a 2021. december 31-e között született gyerekek szülei pályázhatnak július 15-étől.

A pályázati feltételek között szerepel, hogy a szülők magyarok legyenek, lakcímmel rendelkezzenek, és gépjármű is legyen a tulajdonukban.

A pályázat 20 napig lesz nyitva. Ez alatt az idő alatt kell a szülőknek beszerezniük azokat a dokumentumokat, amelyek a pályázat benyújtásához szükségesek. A gépjármű megléte a forgalmi engedély kinyomtatott formájával igazolható. Emellett kell születési anyakönyvi kivonat, lakcímigazolás (a személyazonossági igazolvány kinyomtatott verziója is megfelel).

Érdeklődni Magyarkanizsa Önkormányzata 2-es irodájában lehet 8 és 14 óra között, valamint a www.kanjiza.rs honlapon is megtalálható a pályázat teljes szövege.

(Magyarkanizsa Önkormányzatának Sajtószolgálata)

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..