home 2024. április 27., Zita napja
Online előfizetés
Augusztusig biztosan szükség lesz a védettségi igazolványra Magyarországon
2021.05.06.
LXXVI. évf. 18. szám
Augusztusig biztosan szükség lesz a védettségi igazolványra Magyarországon

Augusztusig biztosan kelleni fog a védettségi igazolvány a különböző szolgáltatások igénybe vételéhez, tehát koncertekre, szórakozóhelyekre, sporteseményekre az oltással nem rendelkezők nem mehetnek Magyarországon - jelentette be Gulyás Gergely.

A magyar Miniszterelnökséget vezető miniszter hozzátette, az oltásoknak köszönhetően sikerült megtörni a harmadik hullámot. Négy hét alatt kétmillió első oltást sikerült beadni, így a felnőtt lakosság 53 százaléka, 4 millió 100 ezer ember kapta már meg legalább az első adag vakcinát, a regisztráltak 80 százalékát már beoltották.

Fotó: MTI/Balogh Zoltán

Forrás: hirado.hu

 

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..