home 2024. április 27., Zita napja
Online előfizetés
Augusztus 20-ától lehet jelentkezni
2023.08.11.
LXXVIII. évf. 32. szám
Augusztus 20-ától lehet jelentkezni

Augusztus 20-ától lehet jelentkezni a 16 éven aluli gyermekek után járó tízezer dináros állami támogatásra. A pénzre minden olyan gyermek jogosult, aki 2006. november 21-e után született.

A tervek szerint szeptember 25-ig kifizetik a pénzt, de legkésőbb október 1-jén megérkezik a megadott bankszámlára. A jelentkezés nagyon egyszerű és ugyanúgy történik, mint eddig: a Kincstári Igazgatóság honlapján az édesanyáknak meg kell adniuk a személyi igazolványuk számát, a személyi számot, a teljes nevüket és a bankszámlaszámot, vagyis ki kell választaniuk azt a bankot, ahová a támogatást szeretnék kapni. Az igénylések benyújtási határideje szeptember 20-a.

Forrás: Tanjug, Pannon RTV

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..