home 2024. március 29., Auguszta napja
Online előfizetés
Aranyérmes a négyes
Tóth Tibor
2021.10.04.
LXXVI. évf. 39. szám
Aranyérmes a négyes

Belgrádban rendezték meg az országos evezősbajnokságot, melyen tizenöt klub 281 egysége ült hajóba. A Palics Evezősklub tagjai kiváló eredményeket értek el, hiszen egy arannyal, egy ezüsttel és két bronzzal térhettek haza a megmérettetésről.

A dobogó legfelső fokára a Korhecz Boglárka, Arnold Réka, Teodora Blagojević, Bogosavljev Anna pionír-négypárevezős egység állhatott, mely az 1000 métert 3:52,67-es idővel teljesítette. 2 másodperccel maradt le a legfényesebb éremről Maša Lekić, aki serdülő-egypárban ért másodikként célba. A lányok mellett a fiúk is két érmet szereztek az országos bajnokságon. Ifjúsági kétpárevezősben Rind Roland és Csipak Szergej 6:56,49-es idővel bronzérmet nyert, mely kitűnő eredmény, mivel a palicsi páros a legfiatalabb a mezőnyben, hiszen Rind elsőéves ifi, Csipak pedig mindössze elsőéves serdülő. Csipak a páros mellett egyéniben is nyert egy bronzot, miután a serdülők döntőjében a Partizan és a Crvena zvezda versenyzője mögött ért harmadikként célba. A fiatal tehetség két hete ugyanebben a számban az észak-macedóniai Strugában rendezett Balkán-bajnokságon képviselte Szerbiát. Az érmek mellett a palicsi evezősök két 4., négy 5. és öt 6. helyet szereztek, összesítettben pedig a klub a 8. helyen végzett.


A palicsi pionír-aranynégyes (a Szerbiai Evezősszövetség felvétele)

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..