home 2024. július 25., Kristóf napja
Online előfizetés
Anyák napi ünnepi műsort rendeztek Muzslyán
Borbély Tivadar
2022.05.09.
LXXVII. évf. 18. szám
Anyák napi ünnepi műsort rendeztek Muzslyán

Május második vasárnapján a Muzslai Petőfi Sándor MME nagytermében tartották meg a hagyományos anyák napi ünnepi műsort, melyet a művelődési egyesület és a Szervó Mihály Általános Iskola közösen szervezett.

A szép számban megjelent közönséget Bacsó Letícia és Juhász Inez negyedik osztályos tanulók köszöntötték. Kiemelték, hogy szavakkal alig lehet kifejezni azt a tengernyi szeretetet és féltő gondoskodást, amellyel egy édesanya körülveszi gyermekét.

— Az egyik legszebb magyar szó, mely ajkunkra simul egy életen át, az anya, édesanya, mama. Az anyák napja, de az év minden napja, a nap minden órája, az óra minden perce és a perc minden másodperce tökéletes alkalom arra, hogy kifejezzük tiszteletünket és hálánkat szeretett édesanyánknak. Hogy megköszönjük a sok törődést, szeretetet, áldozatot, gondviselést és ölelést — tették hozzá.

Az ünnepi műsorban felléptek Csordás Ádám, Bodó Zalán és Pakai Andrej szavalók, a helybeli iskola Cinege és Méhecskék énekcsoportja, a Liptai Hanna és Süveg Zita alkotta énekkettős, valamint a művelődési egyesület Harmatcsöpp néptánccsoportja és Maca—Tina-citerakettőse.

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..