home 2024. április 19., Emma napja
Online előfizetés
Antal Timi anyukájával készül A Dal középdöntőjére
MTVA
2015.02.13.
LXX. évf. 6. szám
Antal Timi anyukájával készül A Dal középdöntőjére

Antal Timihez anyukája meglepetésből utazott Budapestre Erdélyből.

„Sajnos a szüleim nagyon távol, 400 km távolságra élnek tőlem, és nem tudunk sok időt együtt tölteni, most, viszont anyukám felutazott hozzám Budapestre, hogy együtt készüljünk A Dal középdöntőjére. Anyukám és köztem nagyon különleges kapcsolat van, mert a mellett, hogy Ő az édesanyám, egyben Ő az egyik legjobb barátnőm is” – meséli Timi.

Anyukája két napot töltött Budapesten és nem csak igazi hazai ételeket, de hasznos tanácsokat, is hozott Timinek Erdélyből, például azt, hogy továbbra is csak önmagát adja a színpadon és bízzon a nézőkben, hiszen az elődöntőben is mellé álltak. Antal Timi elmondta: „Nagyon sokat jelentenek nekem Anyukám biztató szavai és az, hogy ennyi áldozatot hoz értem az egész családom”.



A Dal honlapja
A Dal Facebook-oldala

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..