home 2024. április 20., Tivadar napja
Online előfizetés
Ana Brnabić és Pásztor István találkozója
2021.07.12.
LXXVI. évf. 27. szám
Ana Brnabić és Pásztor István találkozója

Se a majdányiakat, se a rábéiakat, se másokat nem hagytam cserben, nem feledkeztem meg róluk, és ez soha nem is fordulhat elő – olvashatjuk Pásztor Istvánnak, a tartományi képviselőház és a VMSZ elnökének bejegyzésében, melyet a Facebook-oldalán tett közzé. Ebben elmondja, hogy fogadást kért Ana Brnabić miniszterelnök asszonytól, akit elsősorban a törökkanizsai községben uralkodó tarthatatlan, megdöbbenést és végső elkeseredést kiváltó migránshelyzetről tájékoztatott.

–Tartós és megnyugtató, elfogadható megoldást kertem a Miniszterelnök asszonytól, olyat, ami a sidi községben került alkalmazásra, aminek eredményeként eltűntek a migránsok arról a területről. Ígéretet kaptam. Reménykedek a gyors és pozitív változásban. Követni fogom az állapotok alakulását, szívósan, kitartóan szorgalmazva a körülmények normalizálását – írja Pásztor István.

A beszélgetésen szó volt még az aracsi pusztatemplom felújításáról, a Kultuszminisztériumnak az építkezés pénzelésében vállalandó szerepéről, a Szabadka–Szeged vasútvonal felújításáról, az útlevél- és vámellenőrzés gördülékenységének fontosságáról.


Fotó: Facebook

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..