home 2024. március 29., Auguszta napja
Online előfizetés
Amit eddig nem tudtál a The Chainsmokersről
Zvekán Péter
2019.03.07.
LXXIV. évf. 9. szám
Amit eddig nem tudtál a The Chainsmokersről

Napjaink szupersztárjainak sikere nemcsak abban rejlik, hogy jók abban, amit csinálnak — esetünkben jó dalokkal állnak elő —, hanem szeretjük ismerni magát az embert és a szokásait is.

Emiatt szinte nem is létezik az, aki nincs fent például az Instagramon. Ott ugyanis a hírességek mindennapjaiba tekinthetünk be, és így kialakul egyfajta hamis érzet, hogy ismerjük az érintett előadót. Mindig vannak azonban olyan érdekességek, amelyekről csak ritkán hallani. Mi nélkül nem tudják elképzelni a mindennapjaikat? Következzen most hét dolog, melyet eddig nem tudtál a The Chainsmokersről.

Fánk: A The Chainsmokers egy amerikai EDM-duó, melyet Andrew Taggart és Alex Pall alkot. Elmondásuk szerint nehéz valakivel hosszú távon folyamatosan együtt lenni (repülő, busz, hotel, színpad), így határozottan jó, ha van olyasmi, amit mindketten szeretnek. Ilyen például a fánk, melyet ráadásul még a menedzserük is szívesen majszol. Bizonyos körökben ez annyira elterjedt róluk, hogy még arra is volt példa, hogy egy ausztráliai hotelszobában egy 500 darabos fánkköltemény várta őket.

Univerzális schuko átalakító: Nem igazán értik, hogy ez miért nem standard dolog a világban. De nem az, így a kütyü beszerzése előtt sokszor voltak gondban, hogy például hogyan töltsék fel a telefonjukat. Amióta viszont az all in one schuko szerkezet velük van, nem érheti őket meglepetés.

Pingponglabda: Számomra is hihetetlen, de valami okból mindig visznek magukkal pingponglabdákat. Egyrészt azért, hogy versenyezzenek abban, ki tud többet a szájába rakni, másrészt pedig azért, mert elmondásuk szerint csodálatos érzés, amikor valaki panaszkodik, hogy szüksége volna egy ilyen labdára, náluk pedig van, és így adhatnak...

Elmer’s glue: A srácoknak kezdetben nem volt nagy stábjuk, így a fellépéseik után sokan — szinte bárki — bejuthattak hozzájuk. Közöttük voltak normális, de elviselhetetlen emberek is, akiket a fiúk csak punishernek neveznek. Nem találtak más megoldást, mint hogy az Elmer’s glue nevű ragasztóval bekenték a tenyerüket, majd megvárták, hogy megszáradjon. Ezek után lehet az ember bármennyire unalmas is, már elviselhető, hiszen unatkozás közben hosszan lehet szedegetni a tenyérről a megszáradt ragasztót.

Mushu, a labrador: Alex kutyáját Mushunak hívják, és sajnos nem tudják mindenhova magukkal vinni, viszont amikor csak lehet, velük utazik. A turnébuszon és a fiúk stúdiójában például kiemelt helye van. Elmondásuk szerint a kutya egyfajta támasz nekik ebben a stresszes világban, így amikor az idegállapotuk stabilitását illetően már nagyon a végét járják, a kutyához fordulva ismét erőt merítenek.

Lábbelik: Egy-egy utazás során csak két pár cipőt vihetnek magukkal, de ezeknek a lábbeliknek sok helyzetben kell megfelelniük, ezért a srácok gyakran megszenvednek a kiválasztásukkal. A gond az, hogy sosem tudják, végül hol kötnek ki a fellépéseik után. Lehet, hogy elmennek egy tengerpartra vagy egy bárba, esetleg egy kaszinóba vagy fotózásra. Mindezt tehát két pár cipőnek kell fednie...

A végére még annyit, hogy Greget sem hagyják otthon. Ő a fotósuk-videósuk, aki a róluk készült anyagokért felel, melyek a saját médiaplatformjaikon érhetőek el. Greg egyébként tűzoltó volt, ám most a fiúkkal járja a világot, és közben pillanatokat örökít meg.

 

 


Nyitókép: Thissongslaps.com

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..