home 2024. április 26., Ervin napja
Online előfizetés
Ajándékcsomagok a szegény sorsú gyerekeknek
Kartali Róbert
2022.12.21.
LXXVII. évf. 51. szám
Ajándékcsomagok a szegény sorsú gyerekeknek

A Batschka Stiftung Alapítvány a Phiwa Kft. által 1389 karácsonyi csomagot ajándékozott a szabadkai, szegény sorsú gyerekeknek. Az alapítvány a csomagok szétosztásával és átadásával a Caritas szabadkai szervezetét bízta meg.

Az ajándékcsomagokat szerdán adták át a Caritas képviselőinek a Phiwa Kft. által üzemeltetett Galleria Üzletközpontban. Az adományból 50 csomagot a Szabadkai Közkórház gyermekrészlegének ajándékoztak, 95 csomagot pedig a Családi Elhelyezési és Örökbefogadási Központ illetékesének adtak át.  

A Batschka Stiftung Alapítvány a Phiwa Kft. révén 2005 óta minden évben 10 000 eurót fordít erre a nemes gesztusra. Tóth Valéria, a Phiwa Kft. vezérigazgatója elmondta, az idén a csomagok nem tartalmaznak játékokat, csak édességet, így több csomagot tudtak összeállítani.

Ric Gábor, a Caritas szabadkai szervezetének igazgatója köszönetet mondott a Batschka Stiftung Alapítványnak és a Phiwa Kft.-nek, hogy az idén is segítenek a szegény sorsú gyerekeken, és így szebbé tudják majd tenni a karácsonyukat. Az ajándékcsomagokat az óvodások és az alsós iskolás gyerekek között osztják szét Szabadkán, illetve a városhoz tartozó településeken, a szabadkai plébániák közreműködésével.

Fényképezte: Kartali Róbert

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..