home 2024. május 03., Tímea napja
Online előfizetés
Adventi kézműves-foglalkozás Szentmihályon
Borbély Tivadar
2016.11.26.
LXXI. évf. 47. szám
Adventi kézműves-foglalkozás Szentmihályon

Advent első vasárnapjához közeledve a szentmihályi Vidékfejlesztési Egyesület és a József Attila Művelődési Egyesület szervezésében ünnepi kézműves-foglalkozásra került sor a helybeli művelődési egyesület nagytermében.


Fotó: Lingli Mónika

A település legfiatalabbjai – a helyi Sonja Marinković Általános iskola alsós és felsős tagozatú tanulói a tanító nénik, a szülők és nagyszülők segítségével – ötletes, díszes és hagyományos adventi koszorúkat készítettek.  Az esemény célja a társalgás, barátkozás mellett az adventi szokások felidézése és átmentése a jövő nemzedékének volt.

A szervezők elmondták, hogy az ünnepi rendezvénysorozat folytatásában december 3-án egy újabb műhelymunkára fog sor kerülni, mely keretében mézeskalácsokat fognak készíteni és díszíteni.

A november 25-ei adventi kézműves-foglalkozás a Vidékfejlesztési Egyesület a Bethlen Gábor Alapkezelő Zrt.-nél és a József Attila ME a Kárpát-medencei Családszervezetek Szövetségénél sikeresen megpályázott támogatásokból valósulhatott meg.

A szorgosan elkészült munkák a jelenlevők otthonában fogják előhívni a közeledő ünnep hangulatát.


    

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..