home 2024. március 28., Gedeon napja
Online előfizetés
Advent
Tóth Tibor
2015.12.19.
LXX. évf. 50. szám
Advent

Vasárnap délután nyolcadik alkalommal tartották meg Hajdújáráson az Advent a falunkban elnevezésű gyertyás körmenetet és kirakodóvásárt. A rendezvényre, szokás szerint, ezúttal is nagy volt az érdeklődés, sok régi ismerős, barát köszöntötte egymást szívélyesen a karácsony közeledtével.

Az ünnepség a helybeli Keresztelő Szent János-templomban szentmisével kezdődött, majd a népes, gyertyás körmenet a hajdújárási helyi közösség nagytermébe vonult át, ahol a Lifka Sándor Művelődési Egyesület, a Petőfi Sándor Általános Iskola és a helyi nyugdíjas-egyesület karácsonyt idéző évzáró műsorára került sor.

A jelenlévőket, közöttük Maglai Jenőt, Szabadka polgármesterét Haskó István, a hajdújárási helyi közösség közgyűlésének elnöke köszöntötte, és abbéli reményének adott hangot, hogy a karácsonyt, a kereszténység legnagyobb ünnepét mindenki boldogságban és szeretetben tölti el azokkal, akiket a legjobban szeret.

A műsor után az ünneplők a Crystal tánccsoport előadását tekinthették meg, majd mindenkit mézes pálinka, forralt bor, tea és sült tök várt. Aki pedig néhány emléktárgyat is haza szeretett volna vinni az eseményről, az a sátorban választhatott a különféle kézművestermékek közül.


Kattintson az alábbi képre, és olvassa el a szerző adatlapját is:
Tóth Tibor

Képgaléria
Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..