home 2024. április 19., Emma napja
Online előfizetés
Adai diadal az emléktornán
Kókai Zsolt
2023.01.31.
LXXVIII. évf. 4. szám
Adai diadal az emléktornán

A hétvégén a zentai sportcsarnokban rendezték meg az V. Vukov Dušan kispályás fociemléktornát, melyen 2014—2015-ben született gyermekek léptek pályára. Az adai AFK, a moholi Bácska, valamint a Zenta 1 és Zenta 2 csapatai mérték össze erejüket. A kis focista fiúk és lányok ádáz küzdelmet vívtak egymással, foggal-körömmel küzdöttek minden gólért.

A házigazdák előzékenynek bizonyultak, és az első helyet az adai, a másodikat a moholi focipalántáknak „engedték át”, míg ők a harmadik helyen osztoztak.
Annak ellenére, hogy ezek a gyermekek nem ismerhették Zenta kiváló sportemberét, Duško bácsit, ő biztosan jól szórakozott ott fent, hiszen a torna végén a gyerekek fáradtan, de csillogó szemekkel indultak haza.

Fényképezte: Kókai Zsolt

Képgaléria
Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..