home 2024. április 25., Márk napja
Online előfizetés
A világ legszebb kisfiúja
(nol.hu)
2015.02.04.
LXX. évf. 5. szám
A világ legszebb kisfiúja

A kenderesi Kovács Tamás Pétert választották a világ legszebb kisfiújának Moszkvában, a 2015 Princess & Prince of the Universe gyermekszépségversenyen.

A nemzetközi megmérettetésen ilyen jó eredményt még egyetlen magyar sem ért el. „Leírhatatlanul boldogok vagyunk, nem is reméltük, hogy Toncsi nyerni fog. Nagyon erős volt a mezőny, összesen 38 gyermek indult. Egy hetet töltöttünk Moszkvában, az első napokban próbákon vettünk részt, és interjúkat adtunk, ráadásul mindezt angolul és oroszul. A nyelvi nehézségek ellenére azonban minden jól haladt, és végül az eredményhirdetésen mindannyian együtt sírtunk az örömtől” — idézi a Hír24 a nyolcéves kisfiú édesanyját, Lilit.

Kovács Tamás Péter Magyarországon már több versenyen ért el szép eredményeket. Mint édesanyja elmondta, a modellügynökségük által figyeltek fel a fiúra, és miután megtetszett a portfóliója, meghívták az Oroszországban megrendezett versenyre.

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..