home 2024. április 24., György napja
Online előfizetés
A válságstáb új döntései
(Tanjug)
2021.03.05.
LXXVI. évf. 9. szám
A válságstáb új döntései

Annak ellenére, hogy a válságstáb orvosi része a 7-10 napig tartó teljes bezárást szorgalmazta, a mai ülésen mégsem született ilyen döntés. Meghozták viszont a következő rendelkezéseket:

Szombaton Szerbiában minden vendéglátóipari létesítmény déli 12 óráig tarthat nyitva, vasárnap viszont zárva lesznek. A válságtörzs azt ajánlotta Szerbia kormányának, hogy szombat 12 órától hétfő reggel 6 óráig csak az élelmiszert árusító üzletek, a gyógyszertárak, a benzinkutak és a virágüzletek fogadhatják a vásárlókat, valamint az ételkiszállítás működhet.

A síközpontokban a hétvégén egyetlen vendéglátóipari létesítmény sem tarthat nyitva.  

A színházak munkaideje továbbra is 21 óráig tarthat, a mérkőzéseken közönség nem vehet részt.

A középiskolák hétfőtől teljesen online oktatásra térnek át.

A válságstáb a következő ülését a jövő héten kedden tartja, amikor az addigi megbetegedések számának tükrében újabb döntések születhetnek. 


Fotó: Tanjug

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..