home 2024. április 25., Márk napja
Online előfizetés
A válságstáb javaslata: Maradjanak a jelenlegi óvintézkedések
2021.01.19.
LXXVI. évf. 2. szám
A válságstáb javaslata: Maradjanak a jelenlegi óvintézkedések

Dr. Kon szerint továbbra is elővigyázatosnak kell lennünk, és a legfontosabb, hogy minél többen beoltassuk magukat, hogy kialakuljon a kollektív immunitás.

A jelenlegi járványügyi óvintézkedések meghosszabbítását javasolja a szerbiai válságstáb, amely ma délután ülésezett. Dr. Predrag Kon elmondta, a válságstáb egészségügyhöz tartozó része a mostani járványhelyzetet a csökkenő koronavírusszámok ellenére sem tartja megfelelőnek, ezért javasolják továbbra is a hatályban lévő intézkedések megtartását.

Fotó: TANJUG/VLADA RS/SLOBODAN MILJEVIC/mn

Belgrád polgármesterhelyettese, Goran Vesić szerette volna, ha a vendéglátóipari egységek tovább, 22 óráig tarthatnának nyitva, ám a válságstáb nem adott zöld fényt rá.

Dr. Kon szerint továbbra is elővigyázatosnak kell lennünk, és a legfontosabb, hogy minél többen beoltassák magukat, hogy elérhessük a nyájimmunitást.

Dr. Predrag Kon, járványügyi szakorvos: „Ami a járványügyi helyzetet illeti, folyamatosan arról beszélünk, hogy az kedvezőtlen és bizonytalan. Az intézkedések továbbra is érvényben maradnak, teljesen megegyeznek azzal, amelyek eddig voltak. A továbbiakban az oltások miatt és az esetleges problémák miatt ülünk össze.”

(Forrás: RTS, 021.rs)

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..