home 2024. április 25., Márk napja
Online előfizetés
A topolyai Villa Gurman 024 és a bezdáni Pikec csárda a díjazottak között
Pannon RTV
2021.07.22.
LXXVI. évf. 29. szám
A topolyai Villa Gurman 024 és a bezdáni Pikec csárda a díjazottak között

Budapesten átadták a tavalyi év legjobb turisztikai szolgáltatóinak járó díjakat.

Az Utazó Magazin szavazása alapján 2020-ban a topolyai Villa Gurman 024 érdemelte ki a legjobb vajdasági szálláshelynek, a bezdáni Pikec csárda pedig a legjobb vajdasági magyar étteremnek járó elismerést.  

Baldauf Csaba, a Magyar Szállodák és Éttermek Szövetségének elnöke arról beszélt, hogy ez az ágazat talán a válságnak a legnagyobb vesztese, és ezért is fontos, hogy ezek a vállalkozások talpon tudtak maradni.

Potápi Árpád János, magyar nemzetpolitikai államtitkár reményét fejezte ki, hogy az idei nyár a hazai turizmus megerősödését hozza majd.

A legjobb turisztikai szolgáltatóknak járó díjakat 19. alkalommal ítélték oda. Az Utazó Magazin 30 kategóriában osztotta ki az elismeréseket az olvasók és a turisztikai szakemberek szavazata alapján.

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..