home 2024. május 06., Ivett napja
Online előfizetés
A téli napsütés miatt késtek a vonatok Londonban
MTI
2016.01.13.
LXXI. évf. 2. szám

Az erős téli napsütés miatt késtek a vonatok London Lewisham városrészében — tudósított a The Guardian. Az utasokat arról tájékoztatták, hogy a nap alacsony járása miatt állt le a szolgáltatás a hét elején. Az üzemeltető a Twitteren ezt írta: „Komoly torlódás alakult ki Lewishamben, mert az erős napfény gondokat okozott a járművezetőknek”.

Az utasok nem elégedtek meg a magyarázattal. Egyikük, Julie Clarke azt kérdezte a társaságtól: „Hogy vezetnek olyan országokban, ahol egész évben süt a nap?”

Egy másik utas, Paul Malyon a „lehető leggyengébb kifogásnak” nevezte a magyarázatot, Brian Barnett pedig ezt írta: „Levelek a sínen. Havazás. Most meg a napsütés! Kitaláljuk, mi lesz a következő kifogás?”

Az üzemeltető erre válaszolva így fogalmazott: „A mai vakító napfény miatt egyes járművezetőink nem látták a tükörben a teljes szerelvényt, mielőtt elindultak volna az állomásról. Ilyenkor ki kell szállniuk, hogy megnézzék, minden utas biztonságban fel- és leszállt, csak ezután indíthatják a vonatot. Ez kicsit több idő, ám szerencsére nem esik meg gyakran”.

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..