home 2024. április 25., Márk napja
Online előfizetés
A tavasszal jelenik meg az új Snoop Dogg-album!
Zvekán Péter
2015.03.11.
LXX. évf. 10. szám
A tavasszal jelenik meg az új Snoop Dogg-album!

Calvin Cordozar Broadus Jr. volt már Snoop Doggy Dog, Snoop Lion és egyszerűen csak Snoop Dogg is. Ő az a megkerülhetetlen rapper, aki a zenéjével és a külalakjával is kitűnik a többiek közül. A 43 éves zenész ’92-ben kezdte a karrierjét, ám az első igazi sikert ’93-ban érte el.

Akkor jelent meg a What's My Name? (Snoop Doggy Dogg song) című dala, melynek egyszerűen felejthetetlen klipje volt. Ebben alakultak át az emberek kutyákká.

Mivel egy öreg motorosról van szó, teljesen normális, hogy sok olyan előadó van, aki Snoop Doggal egyidejűleg fejlődött és vált naggyá. Ilyen az amerikai énekes, zeneszerző és rapper, Pharrell Williams is, akivel több mint tíz évre nyúlik vissza a közös ismeretség és együttműködés. A két sztár úgy döntött, hogy most ismét összefog, és közösen elkészít egy lemezt. Úgy gondolják ugyanis, hogy a zeneiparban egy űr keletkezett, melyet szeretnének betölteni. A Bush nevű korong várhatóan a tavasszal jelenik meg, és egy keveréke lesz a retrónak, a futurisztikus funknak, az R&B-nek és a popnak. Snoop azt nyilatkozta, hogy „ez egy funkadelikus izzás lesz, teljesen más, mint amit eddig bármelyikünk is csinált”. Pharrell pedig nagyon illedelmesen és elismerően elmondta, hogy véleménye szerint ez a Snoop-korong jobb, mint az övé. Az említett stíluson kívül tehát az albumon Pharrell innovatív produceri munkájára is számíthatunk, mely Snoop énekével/rappelésével fog párosulni. A legizgalmasabb az egészben, hogy be kell vallani: ezek a fiúk többnyire jó szerzeményekkel állnak elő, de néhányszor az is előfordult, hogy a kísérletezés eredménye nem vált széles körben kedveltté. Én tehát azért várom a Bush című korongot, mert szerintem vagy nagyon jó lesz, vagy nagyon nem. Azt ugyanis el sem tudom képzelni, hogy ez a két egyéniség olyat adjon ki a kezei közül, ami teljesen hidegen hagyja a hallgatókat.

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..