home 2024. május 19., Ivó napja
Online előfizetés
A tartományi választáson is 6-os rajtszámmal
2023.11.21.
LXXVIII. évf. 46. szám
A tartományi választáson is 6-os rajtszámmal

6️-os sorszámmal adtuk át a tartományi választási listánkat, melyet régi barátom, Juhász Bálint, a VMSZ intézőbizottságának elnöke vezet, és további 119 tettre kész magyar polgártársunk követi – olvashatjuk dr. Pásztor Bálint Facebook-oldalán. Egyben megköszöni annak a 6526 polgárnak a támogatását, akik aláírásukat adták a Vajdasági Magyar Szövetség – Elnökünkért, közösségünkért, a jövőért! listájára.

Külön bizakodásra ad okot, hogy mindössze négy óra alatt írtak alá ennyien a szükséges 2000 fő helyett. A VMSZ a vajdasági magyar összefogást és a vajdasági autonómiát képviselve indul a megmérettetésen. December 17-én számítunk támogatásukra. Kérem, mindkét szavazólapon a hatos számot karikázzák be! – áll a bejegyzésben.

Forrás: Facebook

Fotó: Magyar Szó / Ótos András

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..