A tartományi oktatási titkár köszöntője 
2022.08.31.
LXXVII. évf. 35. szám
A tartományi oktatási titkár köszöntője 

Szakállas Zsolt tartományi oktatási, jogalkotási, közigazgatási és nemzeti kisebbségi — nemzeti közösségi titkár gratulált a diákoknak és a tanügyben dolgozóknak a 2022/2023-as iskolaév kezdete alkalmából.

— Abban a reményben kívánok szerencsés iskolakezdést, hogy az elkövetkező időszak a tanulás örömét, az új tudás megszerzését, a barátkozást hozza el. Az iskolapadokba mindenki egy évvel idősebben, érettebben, tapasztaltabban és kipihenten ül be, felkészülve a látóköre szélesítésére. Külön szeretném köszönteni legfiatalabbjainkat, akik oktatási rendszerünk részévé válnak ezen a napon. Remélem, mindannyian mindent megteszünk azért, hogy az iskolába járás kellemes elfoglaltság legyen ezeknek a kissé megrettent elsősöknek, az iskola pedig egy olyan hely lesz, ahol játék, társasági élet által ismerhetik meg az őket körülvevő világot. A mögöttünk álló évek a világban és az oktatásban is tele voltak kihívásokkal, de hisszük, hogy ezek a legjobbat hozták ki belőlünk, lehetővé téve, hogy minden akadályt sikeresen leküzdjünk, és zavartalan tanulási folyamatról gondoskodjunk. Hiszek mindenki erejében és lelkesedésében, és abban bízva kívánok sok sikert a további munkához, hogy ez a tanév is tele lesz nagyszerű új élményekkel, kreativitással, mosollyal és szép emlékekkel — áll az illetékes tartományi titkárságról a médiának eljuttatott közleményben.

Szeretne értesülni, ha új cikk jelenik meg Oktatás rovatunkban? Iratkozzon fel értesítőnkre!
E-mailben értesíteni fogjuk Önt az új cikkekről. Feliratkozáshoz kérjük adja meg a nevét és az e-mail címét.
Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Részletek mutatása" gombra olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..