home 2024. április 30., Katalin napja
Online előfizetés
A szülőföldön való boldogulás program
2024.03.06.
LXXIX. évf. 10. szám
A szülőföldön való boldogulás program

A Vajdasági Magyar Szövetség gazdaságfejlesztési programjának folytatásáról, újabb pályázati kiírás lehetőségéről és a támogatási keret növeléséről is tárgyalt ma Budapesten Magyar Levente miniszterhelyettessel dr. Pásztor Bálint.

A vajdasági magyar közösség jó példája annak, hogy egy ország erőforrásként tekintsen a nemzeti kisebbségekre. A Külgazdasági és Külügyminisztérium Misszióvezetői Értekezletén, ahol a nyitóelőadást Orbán Viktor miniszterelnök tartotta, Magyarország nagyköveteinek és főkonzuljainak a vajdasági magyar modellről beszéltem, a gazdasági programunk működtetéséről, az autonómiánk megvalósításáról, hogy mitől vagyunk sikeresek – írta a közösségi médiában dr. Pásztor Bálint, a VMSZ elnöke. A bejegyzést ezzel a mondattal fejezte be: A szülőföldön való boldogulás nem szólam, hanem program!

Forrás: Facebook, Pannon RTV

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..