home 2024. április 20., Tivadar napja
Online előfizetés
A szociális szolgáltatás hatékonyságának növelése Adán
Kókai Zsolt
2016.09.29.
LXXI. évf. 39. szám
A szociális szolgáltatás hatékonyságának növelése Adán

Ada község önkormányzata és a Duga civil szervezet 2005-ben megalakította a szegénység csökkentésével foglalkozó irodát, mely 2012-ben létrehozta a Társadalmilag elismert hasznos munka elnevezésű programot. Ezzel lehetőség nyílt rá, hogy a rászorulók ledolgozzák a segélyt.

A program bővítése alkalmából szeptember 29-én ellátogatott községünkbe dr. Nenad Ivanišević felelős munkaügyi, foglalkoztatási, veteránügyi és szociálpolitikai államtitkár.

Az új projektum még két községnek nyújt lehetőséget, hogy kövesse az adai példát.

Bilicki Zoltán polgármester a Szociális szolgáltatás hatékonyságának növelése a községközi együttműködésen keresztül és a sérülékeny csoportok helyi szinten való aktiválásának (munkába állításának) promóciója elnevezésű pályázat megnyitóján elmondta: büszke rá, hogy a községünkben kiépült együttműködés a civil és a közszféra között példa az egész ország számára. A társadalmilag hasznos munka programja jó példája az együttműködésnek, és alátámasztja az önkormányzat nyitottságát és pozitív hozzáállását a szociális problémák megoldásához.


A szerző felvételei

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..