home 2024. március 28., Gedeon napja
Online előfizetés
A színház egy álom… Vagy rémálom?
Összeállította: SZERDA Zsófi, GYURKOVICS Virág
2015.04.01.
LXX. évf. 13. szám
A színház egy álom… Vagy rémálom?

Mintha hiányozna a kép széle. Elúszott a ködben, mely folyton ott van a szemem sarkában. Az egyik pillanatban veled beszélek, a másikban már el is tűntél, aztán újra felbukkansz, de már nem is te vagy az, hanem valaki egészen más. Indulnék tovább, de földbe gyökerezett a lábam. Mondanám, de nem jön ki hang a torkomon. Csinálnám, de meg sem mozdul a karom… Pánik, tehetetlenség, szorongás és a sírás határán a hirtelen felébredés. Valami ilyesmi történik az álmainkban, sőt, akár hiszik, akár nem, hasonló rémségeket élnek meg a színészek is, akik a színházi világnap alkalmából most minket is beavatnak a legrettegettebb (rém)álmaikba…

 Kedves olvasó, a teljes cikket a Hét Nap nyomtatott kiadásában olvashatja el!   

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..