home 2024. április 17., Rudolf napja
Online előfizetés
A szerb kormány továbbra is támogatja a kis- és közepes vállalatokat
MTI
2020.07.24.
LXXV. évf. 30. szám
A szerb kormány továbbra is támogatja a kis- és közepes vállalatokat

A szerb kormány továbbra is támogatja a kis- és közepes vállalkozásokat, az utóbbi három hónapban a cégek minden dolgozó után a minimálbér összegét kapták meg, augusztusban és szeptemberben pedig a minimálbér 60 százalékával járul hozzá Belgrád a vállalatok működéséhez és a munkahelyek megtartásához — közölte a pénzügyminiszter.

Szerbiában egy nap alatt 22 031-ről 22 443-ra nőtt az igazolt fertőzöttek száma. Csütörtökön kilenc újabb halálos áldozata volt a betegségnek, így a halottak száma 508-ra nőtt.

Koszovóban péntekre 6286-ról 6467-re emelkedett a regisztrált fertőzöttek száma. Nyolccal 158-ra nőtt a halálos áldozatok száma. A balkáni államban is megkezdték a koronavírus-antitestek jelenlétének tesztelését azok vérében, akik arra gyanakodnak, hogy korábban elkapták a fertőzést. Eddig a teszteltek 12-13 százalékánál mutatták ki az antitesteket.

Észak-Macedóniában az utóbbi 24 órában 9547-ről 9669-re nőtt az azonosított fertőzöttek száma. Csütörtökön három halálos áldozata volt a Covid-19-betegségnek, így a halottak száma 445. Az ország gazdasági és oktatási miniszterének is pozitív lett a koronavírus-tesztje.

Montenegróban egy nap alatt 2472-ről 2569-re emelkedett a nyilvántartásba vett fertőzöttek száma. Az utóbbi 24 órában egy halálos áldozata volt a koronavírusnak, így a halottak száma 40.

Bosznia-Hercegovinában péntekre 9115-ről 9462-re nőtt a regisztrált fertőzöttek száma. Hatan haltak bele a Covid-19 betegségbe, a halálos áldozatok száma ezzel 274-re nőtt.



Valjevo, Szerbia (Pixabay.com)

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..