home 2024. május 05., Györgyi napja
Online előfizetés
A szabadkai gyűjtők 66. nemzetközi találkozója
GERLOVICS Szilveszter
2012.11.02.
LXVII. évf. 44. szám
A szabadkai gyűjtők 66. nemzetközi találkozója

A Szabadkai Gyűjtők Egyesülete a 66. nemzetközi találkozóját október 27-én tartotta meg a szabadkai új városháza előcsarnokában.

A több száz bel- és külföldi látogatót, kiállítót vonzó hagyományos rendezvényen most is elsősorban a régi pénzek, képes levelezőlapok, könyvek, bélyegek, jelvények, festmények és a különféle műtárgyak gyűjtői és kedvelői találkoztak. A látványos rendezvény mindenki számára nyitott volt. A 60 dináros belépődíj ellenében a szervezők ismét egy színes képeslappal kedveskedtek a lótogatóknak. A lap a Palics arculatát meghatározó, Komor Marcell és Jakab Dezső tervezte három ikonikus épület átadásának 100. évfordulója alkalmából készült, négyszáz számozott példányban.
A szabadkai gyűjtők találkozója, amely a régió egyik legjelentősebb régiségbörzéjének számít, a gyűjtők és a látogatók számára a vásári hangulaton kívül lehetőséget nyújtott a felkínált műtárgyak, régiségek értékének felbecsültetésére és az értékesítésre is.
Gerlovics Szilveszter, a Szabadkai Gyűjtők Egyesületének elnöke

Képgaléria
Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..