home 2024. március 29., Auguszta napja
Online előfizetés
A sport jegyében
(—)
2013.10.09.
LXVIII. évf. 41. szám
A sport jegyében

A csantavéri Hunyadi János Általános Iskolában nemrégiben sporthetet tartottak a mozgás jegyében. A tanító nénik és a tornatanárok minden napra versenyfeladatokat találtak ki diákjaiknak.

Az alsóbb évfolyamok kötélhúzásban, zsákban ugrálásban, futóversenyen mérhették össze ügyességüket és rátermettségüket, nagy sétát tettek a faluban, valamint kimerítő játékokban vettek részt az iskola játszóterén. A felsős tagozatok közötti csapatversenyeket mindennap a két váltás közötti időszakban folytatták le. A játékokban az osztály minden tagjának szerepelnie kellett.
Az utolsó nap a hagyományos őszi futóversenyé volt, az iskola minden tanulójának részvételével.
A diákok nagyon élvezték a játékokat, hangosan biztatták egymást — a tornaterem csak úgy zengett az örömujjongástól.
A megmérettetésen alulmaradt osztályoknak a szervezők azt üzenik: ne búsuljanak, az idei tanév még számos meglepetést tartogat, lesz még esély a bizonyításra! 

Képgaléria
Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..