home 2024. április 19., Emma napja
Online előfizetés
A sikeres pályázók aláírták a szerződést
2022.09.21.
LXXVII. évf. 38. szám
A sikeres pályázók aláírták a szerződést

Az energiahatékonysági pályázaton sikeresen résztvevő 77 személlyel írták alá szerda délelőtt a szerződéseket a magyarkanizsai városházán. 

Fejsztámer Róbert, Magyarkanizsa Község polgármestere elmondta, a pályázat iránt nagy volt az érdeklődés, több mint 110-en jelentkeztek, és a pénzkeret határozta meg, mennyien tudtak ezekből az eszközökből részesülni. Az önkormányzat és a minisztérium közösen 10 millió dinárt különített el erre a célra.  

–Nagyon örülök, hogy a polgárok tudatosan törekszenek az energiahatékonyságra. Mi a saját részünket, az 5 millió dinárt, jövőre sem szeretnénk csökkenteni, de ezt befolyásolja az is, hogy a minisztérium milyen irányelvekkel, költségvetéssel kezdi a következő évet.

Csőke Rudolf, a közigazgatási hivatal munkatársa kifejtette, a túljelentkezés egyharmados volt, 77 pályázóval és hat kivitelezővel írták alá a hármas szerződést. A nyertes pályázatok mintegy 80 százaléka a nyílászárók cseréjére vonatkozott.

(Forrás: Magyarkanizsa Önkormányzata)

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..