home 2024. április 19., Emma napja
Online előfizetés
A palicsi víz- és csatornázási művek közleménye
2021.08.09.
LXXVI. évf. 31. szám
A palicsi víz- és csatornázási művek közleménye

A Palicson tervezett hálózat megelőző karbantartása miatt tájékoztatják a fogyasztókat, hogy 2021. augusztus 11 -én. 09:00 és 11:30 között a vízellátó hálózat öblítésével kapcsolatos munkálatokat végez

A munkák dinamikája miatt lehetséges az elosztórendszerben a nyomás csökkentése, valamint az átmeneti víz rövid távú zavarossága.

Ezért felszólítjuk szolgáltatásaink minden felhasználóját, hogy megértsék és biztosítsanak elegendő mennyiségű vizet az igényeknek megfelelően, valamint azt, hogy a vizet kizárólag a rendeltetésének megfelelően, egészségügyi szükségletekhez és ésszerűen használják fel.

Megértésüket köszönjük!

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..