home 2024. március 29., Auguszta napja
Online előfizetés
A népszámlálási adatok ellenőrzése
Vajdaság Ma hírportál
2022.12.06.
LXXVII. évf. 48. szám
A népszámlálási adatok ellenőrzése

Tíz napon keresztül néhány községben újrajárják a háztartásokat az ellenőrző biztosok, hogy ellenőrizzék a novemberi népszámlálás pontosságát, ami 20 ezer háztartás véletlenszerű mintáján keresztül történik. Az akció összesen 106 települést érint.

A népszámlálási ellenőrzés a szabadkai Statisztikai főosztály fennhatósága alá tartozó következő településeken történik: Apatin községben Bácskertes településen, Magyarkanizsa községben Horgos településen, Szabadka Városban Sándor és Kisradanovác Helyi közösségekben, valamint Ludas településen, Zenta községben a Kertek Helyi közösségben és Zombor községben Őrszállás településen és a Mlaka Helyi közösségben.

Az ellenőrzés december 2-án indult és december 11-én zárul, a megbízott személyek ezúttal is fényképes igazolvánnyal rendelkeznek. A polgárok bővebb tájékoztatásért az információs központot hívhatják a 0800 444 005-ös telefonszámon reggel 8 és 20 óra között.

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..