home 2024. április 18., Andrea napja
Online előfizetés
A nehéz év ellenére folytatódott a fontos projektek megvalósítása Vajdaságban
Pannon RTV
2021.12.23.
LXXVI. évf. 51. szám
A nehéz év ellenére folytatódott a fontos projektek megvalósítása Vajdaságban

A Tartományi Képviselőház elnöke évzáró fogadást tartott Újvidéken.

Ember- és idegpróbáló év van Vajdaság mögött, amit elsősorban a koronavírus okozta gazdasági és szociális kilátástalanság okozott - fogalmazott Pásztor István, a Tartományi Képviselőház elnöke mai, évzáró fogadásán Újvidéken. Kiemelte, ennek ellenére folytatódott a fontos projektek megvalósítása, és nem veszítettünk évet az előrehaladás szempontjából.

Pásztor István, elnök, Tartományi Képviselőház: „Azt látjuk, hogy folyamatos az érdeklődés az itteni befektetések vonatkozásában. Elindultak olyan jelentős beruházások is, amelyek nem céges beruházások, hanem nagy léptékű infrastrukturális beruházások, mint amilyenek a határátkelőknek a bővítése, mint amilyen a vasúthálózatnak az erősítése, az úthálózat tervezése és építése. Emellett pedig azt gondolom, hogy a közösségi politikában, a közösségmegtartó és -megerősítő politikában aránylag jó teljesítményt tudunk felmutatni, akár a Prosperitati tekintetében, akár egyéb más programok vonatkozásában, az oktatásban, a művelődési szférában és a tájékoztatásban is.”

Fényképezte: Pannon RTV

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..