home 2024. március 28., Gedeon napja
Online előfizetés
A natalitás és a reproduktív egészség támogatása, megőrzése
2022.06.20.
LXXVII. évf. 24. szám
A natalitás és a reproduktív egészség támogatása, megőrzése

A NIS pályázatot hirdet a Közösségek Együtt 2022 program keretében

Azzal a gondolattal, hogy az egészségbe való hosszú távú befektetés kulcsfontosságú a társadalom minőségi fejlődéséhez, a NIS cég Közösségek Együtt 2022 címmel pályázatot hirdet, mely a születésszám növelését és a reproduktív egészség megőrzését célozza meg. Erre a NIS 118,5 millió dinár összegű forrást különített el a családok mesterséges megtermékenyítési folyamatának támogatására, valamint speciális orvosi felszerelések vásárlására, az egészségügyi intézmények munkakörülményeinek javítása érdekében. Ezzel a cég továbbra is támogatja azokat az intézményeket, amelyek létfontosságúak hazánk minden polgára életminőségének javításában.

A program tizenhárom helyi közösséget érint: Belgrád, Újvidék, Niš, Čačak, Pancsova, Pozsarevác, Nagykikinda, Nagybecskerek, Magyarkanizsa, Szenttamás, Begaszentgyörgy, Törökbecse és Veliko Gradište.

A Közösségek Együtt program idei kiírására a jelentkezés június 17-én indul, és az idei év augusztus 26-áig tart, minden feltétel és ajánlat megtalálható ITT a honlapon.

Egy bizottság dönt a támogatott projektumokról, a pályázat eredményét ez év októberében teszik közzé.

A Közösségek Együtt egy társadalmi felelősségvállalási program, melyet a NIS cég már tizennégy éve valósít meg Szerbia-szerte partnerönkormányzatokkal és -városokkal együttműködve. E program által a helyi közösségek fejlődése támogatásának érdekében mintegy 1,5 milliárd dinárt fektettek be, és több mint ezer projektum valósult meg. Az idei évtől Veliko Gradište is csatlakozik a partnervárosok és -települések listájához, így a NIS tovább bővíti partnerkörét hazánk helyi közösségei között.

Emellett a Jövő a tettekben szlogen alatt a NIS évek óta támogatja a fiatalok számára fontos projektumokat, pénzt fektet be az oktatási infrastruktúra fejlesztésébe, a tudomány, a kultúra és a művészet népszerűsítésébe, hozzájárul a munka- és életkörülmények javításához az egészségügyi és a szociális területen működő gondozóintézetekbe és a környezetvédelmi projektumokba. 2009 óta a NIS több mint 4 milliárd dinárt különített el ezekre a célokra.

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..