home 2024. április 20., Tivadar napja
Online előfizetés
A naprakész kommunikáció jegyében
2016.12.15.
LXXI. évf. 50. szám
A naprakész kommunikáció jegyében

A budapesti Bethlen Gábor Alapkezelő Zrt. jóvoltából az idén a szabadkai Biblos Újságírók Egyesülete két új laptopot vásárolt (250 000 forint értékben).


A laptopok használata növelte az egyesület működésének hatékonyságát, hiszen folyamatosan működtetve, több ember által is felváltva használva állandó, naprakész kommunikációt tesz lehetővé a külvilággal, és ezáltal nagymértékben segíti az újságírók, fotóriporterek munkáját.

A Biblos Újságírók Egyesületének munkatársai az új hordozható számítógépekkel hatékonyan és színvonalasan működtetik a már kiépített kommunikációs hálót.


Fotó: Szabó Attila

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..