home 2024. május 03., Tímea napja
Online előfizetés
A muzslyai tanulók újabb jó cselekedete
Borbély Tivadar
2023.12.10.
LXXVIII. évf. 49. szám
A muzslyai tanulók újabb jó cselekedete

A szeretet, a remény és a család ünnepének közeledtével a muzslyai Szervó Mihály Általános Iskola tanulói — az elmúlt évekhez hasonlóan — az idén is egy jó cselekedeti akció mellett kötelezték el magukat.

A tanulók az elmúlt hetek folyamán adományokat gyűjtöttek, melyeket a későbbiekben becsomagoltak, majd — Gabona Ferenc és Varga Ernő tanárok, valamint Molnár Attila iskolaigazgató kíséretében — meglátogatták a beodrai, magyar nyelven tanuló diáktársaikat, akiknek átnyújtották eme szerény, de szívből jövő ajándékokat.

A muzslyai vendégeket a házigazdák nevében P. Sóti János lelkész köszöntötte, majd Dulka Andor előadást tartott a beodrai templom és a település történetéről.

Egyvalami leszögezhető: a beodrai és a muzslyai gyerekek között már most olyan barátságok alakultak ki, amelyek egy életre fognak szólni.

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..