home 2024. április 20., Tivadar napja
Online előfizetés
A mainál voltak sokkal-sokkal nehezebb idők is – Böjte Csaba Martonoson
Fehér Márta
2022.10.16.
LXXVII. évf. 41. szám
A mainál voltak sokkal-sokkal nehezebb idők is – Böjte Csaba Martonoson

Fatimai ünnepséget tartottak a Magyarkanizsa községi Martonoson. Megtelt zarándokokkal a falu.

- A szentmisét azért ajánlom fel, hogy itt nektek a Délvidéken, otthon Erdélyben és kárpátaljai testvéreinknek, Ukrajna szélében, legyen erőnk szeretni, talpra állni, tovább menni, megfogni Jézus Krisztus kezét, és életünket felajánlani Mária szeplőtelen szívének - mondta a szentmisét és az ünnepséget vezető Böjte Csaba erdélyi ferences szerzetes, akinek tevékenysége, bölcsessége és egyszerűsége idehaza is hívek sokaságát szólítja meg.

A vele készült interjút lapunk október 26-i számában olvashatják.

Az eseményen jelen volt Fremond Árpád, a Magyar Összefogás listavezetője, Hajnal Jenő, a Magyar Nemzeti Tanács elnöke, Jerasz Anikó, az MNT Végrehajtó Bizottságának elnöke, valamint több önkormányzat képviselője.


A szerző felvételei az ünnepségen, illetve a gyertyás körmeneten készültek.​​​​​​​

Képgaléria
Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..