home 2024. március 28., Gedeon napja
Online előfizetés
A magyarországi felsőoktatásban tanuló diaszpóra ösztöndíjas fiatalok találkoznak a hétvégén
2021.11.18.
LXXVI. évf. 46. szám
A magyarországi felsőoktatásban tanuló diaszpóra ösztöndíjas fiatalok találkoznak a hétvégén

A hétvégén a Rákóczi Szövetség szervezésében a magyarországi felsőoktatásban tanuló diaszpóra ösztöndíjas fiatalok találkoznak. A nagyvilág különböző pontjairól érkező magyar származású fiatalok az ország különböző egyetemein és szakjain tanulnak. A találkozó a Zemplén fővárosában, Sátoraljaújhelyen a Rákóczi Hotel, Tábor és Rendezvényközpontban (www.rakoczihotel.hu) valósul meg azzal a céllal, hogy az ösztöndíjasok közvetlen kapcsolatokat tudjanak kialakítani egymással és a Balassi Intézetben tanuló Kárpát-medencei társaikkal.

Az rendezvényen közel 150 covid védettséggel rendelkező fiatal vesz részt.

Az eseményt a Rákóczi Szövetség a Külgazdasági és Külügyminisztériummal, illetve a Tempus Közalapítvánnyal együttműködésben valósítja meg.

A hétvége programjában szakmai, kulturális és szórakoztató programok egyaránt megtalálhatók. 

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..