home 2024. április 19., Emma napja
Online előfizetés
A magyar kultúra napja Muzslyán
Borbély Tivadar
2016.01.23.
LXXI. évf. 3. szám
A magyar kultúra napja Muzslyán

Január 22-e, a magyar kultúra napja alkalmából a muzslyai Szervó Mihály Általános Iskola tanulói alkalmi műsort rendeztek a zsúfolásig megtelt tornateremben.

A műsor elején a tanintézmény diákjaiból, tanítóiból és tanáraiból összeállt kórus tagjai elénekelték a Himnuszt, majd mgr. Hallai Zoltán helytörténész, a Szervó Mihály Általános Iskola igazgatója köszöntötte az egybegyűlteket. Köszöntő beszédében kiemelte, hogy egy nemzet akkor tud talpon maradni és közösségben gondolkodni, ha megőrzi anyanyelvét, kultúráját és hagyományait.

A beszédet követő alkalmi műsorban szavalatokkal és népdalokkal bemutatkoztak az iskola mindkét épületének alsós és felsős diákjai, Süveg Emma, Bajtai Kira Anna, Bakai Leontína, Rapos Emma, Magda Viktória, Varga Emília, Asztalos Anasztázia, Bodó Ákos, Jaksa Csaba és Kormányos Ákos szavalók, valamint a kiskórus lelkes tagjai.

























 

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..