home 2024. április 19., Emma napja
Online előfizetés
A legszexisebb zenei klipek
Zvekán Péter
2020.04.03.
LXXV. évf. 13. szám
A legszexisebb zenei klipek

A koronavírus miatt arra kárhoztattunk, hogy otthon maradjunk. Így aki nem egy tipikus otthon ülő típus, annak kreatív módon kell feltalálnia magát.

Az emberek nagy része például úgy döntött, hogy beleveti magát a streamingszolgáltatók végtelen világába, de olyanok is akadnak, akik a modern technológiának köszönhetően nemcsak hallgatják, de nézik is a zenét. Nos ezeknek az otthon ülő — elsősorban —férfiaknak állítok össze most egy rövid listát a legszexisebb zenei klipekről.
 

01. Benny Benassi: Satisfaction

Megvan, hogy mit követett el Benny Benassi 2002-ben? A nagy sikerű dala egy olyan klipet kapott, hogy az valami elképesztő! Szerintem tipikusan a szerelőműhelyekben lógó naptárok kaptak egyfajta görbe tükröt. A videóban olyan, a mai trend szerint szexinek számító nőket láthatunk munkásruhában, akik éppen az ütvefúrót, a pneumatikus kalapácsot vagy a láncfűrészt használják a létező legerotikusabb módon. Mondanom sem kell, a szám világsláger lett.

 

 

02. Eric Prydz: Call On Me

2004-et írtunk, amikor a Call On Me videója megjelent a tévében és a világhálón. A szerzemény a Satisfactionhöz hasonlóan könnyen megjegyezhető dallammal és hasonlóan szexis klippel jelentkezett. Utóbbiban egy fitneszterem látható, ahová igazán dögös hölgyek érkeznek afféle ’80-as évekbeli sportöltözékben, hogy elvégezzék a napi csoportos aerobikmozgást. Az összképet valamelyest rontja, hogy a hölgykoszorú közepén egy férfi is szerencsétlenkedik, de ezt valahogy mindig is el tudtuk nézni.

 

 

03. Christina Aguilera: Dirrty ft. Redman

Fogalmazzunk úgy, hogy az akkor még jócskán fiatal Christina a Dirrty című, 2002-ben megjelent klipjébe mindent beleadott, amit csak lehetett. Volt ott extrém alulöltözés, nagyon „piszkos” hangulat, erotikus tánc és még sorolhatnám, de inkább nézzétek meg, ha esetleg kimaradt volna. Azóta sok idő telt el, és Aguilera mára egy sokkal komolyabb, kiegyensúlyozottabb nő lett. De kinek nem volt lázadó, vadóc időszaka…

 

 

04. Chris Isaak: Wicked Game

Egy kicsit nyúljunk vissza az időbe, hiszen sokak által a világ egyik legszexisebb videója 1990-ben látta meg a napvilágot, fekete-fehérben. A siker garantált volt, hiszen Chris Isaak hihetetlenül érzelmes hatást ért el a lágy énekével, valamint a laza rockabily/soft rock hangzással. Ezt fűszerezték meg a többi közt azzal, hogy a videóban szerepel egy félmeztelen, dán szupermodell, név szerint Helena Christensen, aki abban az időben nagyon menő volt. Az egész együtt akkorát robbant, hogy azt a mai napig nehéz túlszárnyalni.

 

 

05. The Pussycat Dolls: React

A The Pussycat Dolls tíz év kihagyás után tért vissza, ehhez azonban valami olyan kellett, ami nagyot szól. Végül 2020-ban jött ki a legújabb, visszatérő dala, mely a React címet kapta. Nos, a szám maga nem rossz, de a hozzá készült klip… Hogy is fogalmazzam meg? Csupa-csupa erotikusnőitánc-klisé. Van itt a kacsintástól a vízben és tűzben táncolásig minden. Az viszont mindenféleképp figyelemreméltó, hogy mindegyikük — a fronténekesük (Nicole Scherzinger) kiemelkedően — jó formában van. Halkan jegyzem meg, hogy Nicole most negyvenegy éves. Hihetetlen, nem?

 


Kép: www.gotceleb.com

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..