home 2024. április 19., Emma napja
Online előfizetés
A legeredményesebb fiatalok fogadása
(m. k. o.)
2012.11.14.
LXVII. évf. 46. szám
A legeredményesebb fiatalok fogadása

Dr. Celluska Frindik Erzsébet, Kishegyes község elnöke október 31-én fogadta azokat a diákokat, akik az elmúlt hetekben kiváló eredményeket értek el különféle nemzetközi jellegű versenyeken.

Csőke Noémi Grazban (Ausztriában), a II. Takács Jenő nemzetközi zongoraversenyen lett negyedik. Butterer Bence és Fabó Dudás Réka szintén Ausztriában bizonyítottak — Gutauban, a Nemzetközi Őszi Íjászbajnokságról tértek haza aranyéremmel. Az ünnepi fogadásra nemcsak a kitüntetettek, hanem a szülők, a felkészítő tanárok (Csőke András és Székely Mária zongoratanárok), az edző (Szalma István, a Bácsér Szabad Íjászklub elnöke), az iskolaigazgató (Molnár Márta) is meghívást kapott.
A községi elöljáró megjutalmazta a fiatal tehetségeket: egy Android operációs rendszerrel rendelkező, érintőképernyős TABLET PC-t kaptak — vagyis egy nagyon „okos” táblagéppel (érintőképernyős elektronikus jegyzetfüzettel) lettek gazdagabbak…
A fogadáson dr. Celluska Frindik Erzsébet elnöknő a következőket nyilatkozta:
— Ezek az eredmények példaértékűek, és ezért ajándékoztuk meg fiatal tehetségeinket. Ez a történet nem rólunk szól, hanem ezekről a fiatalokról, akik hobbijuk, szenvedélyük érdekében fáradhatatlanul gyakorolnak, szorgalmasan és kitartóan dolgoznak. Egy ilyen kis település életében, mint amilyen Kishegyes, ezek az eredmények igazán rendkívüliek, és büszkék lehetünk fiataljainkra. Az önkormányzat most először fogadta és vendégelte meg díjazottainkat, ezentúl azonban módot találunk majd rá, hogy erre többször is sort kerítsünk a község valamennyi sikeres, tehetséges fiataljának az elismerésére, mondjuk a község napja alkalmából. 

Képgaléria
Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..