home 2024. április 16., Csongor napja
Online előfizetés
A közösség segítő ereje
CISZ
2018.10.10.
LXXIII. évf. 40. szám
A közösség segítő ereje

 III. Vajdasági Civil Piknik

Kedves Civil Társam!

Tisztelettel meghívjuk a III. Vajdasági Civil piknik című programra a Vajdasági Magyar Civil Szövetség szervezésében, amelyet 2018. október 19-én és 20-án (pénteken-szombaton) tartunk a Horgos melletti Domus Pacis lelkigyakorlatos házban.

Az idei rendezvény címe: A közösség segítő ereje, ennek megfelelően segítő tevékenységet végző hazai és magyarországi egyesületek, csoportosulások mutatkoznak be és ebben a szellemben megvalósuló projektekkel ismerkedhetnek a jelenlevők. A Civil Piknik október 19-én 16.30 órakor kezdődik és október 20-án 16 órakor ér véget.

A részletes programot hamarosan mellékeljük.

Civil szervezeti vezetők, tagok jelentkezését várjuk. Kérjük, hogy részvételi szándékukat a jelentkezési lap kitöltésével e-mailben: cisz@tippnet.rs, vagy faxon a 024/544-200 közöljék velünk legkésőbb október 15-én éjfélig. Október 16-án minden jelentkezőt értesítünk.

Túljelentkezés esetén előnyt élveznek azok, akik a teljes programon részt vesznek. A részvétel ingyenes. A résztvevők útiköltségét megtérítjük, abban az esetben, amennyiben elvállalja a számára útba eső résztvevők szállítását.

Az útiköltségtérítéshez szükséges dokumentumok: személyi igazolvány-, forgalmi engedély-, bankkártya fénymásolata, tankolásról szóló készpénzszámla a Vajdasági Magyar Civil Szövetség nevére: Savez Vojvođanskih Mađarskih civilnih organizacija, Lifke Šandora 4., 24000 Subotica, PIB: 105438205

A busszal, vonattal utazók kérem, hogy őrizzék meg a busz-, illetve vonatjegyet.

Köszönjük, hogy jelenlétével megtiszteli összejövetelünket!

Baráti üdvözlettel,

Béres Zoltán, a CISZ elnöke.

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..