home 2024. április 25., Márk napja
Online előfizetés
A kis létszámú közösségek is fontosak
Tóth Lívia
2022.03.28.
LXXVII. évf. 12. szám
A kis létszámú közösségek is fontosak

Tiszaszentmiklóson a hétvégén a Piros Tulipán Magyar Hagyományőrző és Környezetvédő Egyesület új székházában tartották meg azt a lakossági fórumot, melynek témája az április 3-ai választások jelentősége volt. A rendezvényen részt vett Pásztor István, a Vajdasági Magyar Szövetség elnöke is.

A VMSZ-nek a kis létszámú magyar közösségek is ugyanolyan fontosak, mint a tömbmagyarság, ezért látogatunk el rendszeresen mindenhová. Április 3-án, vasárnap arról is döntést hozunk, hogy a szórványmagyarság további támogatása biztosított maradjon-e – írta a közösségi oldalán megjelent bejegyzésében Pásztor István.

A VMSZ elnöke és a vendégek megtekintették a felújítás alatt lévő székházat is, melyet tavaly szeptemberben Magyarország kormánya támogatásával vásárolt meg az egyesület.

Fényképezte: Ótos András

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..