home 2024. május 03., Tímea napja
Online előfizetés
A kis Tomi javára gyűjtöttek
(Tha)
2022.11.06.
LXXVII. évf. 44. szám
A kis Tomi javára gyűjtöttek

Pénteken, a zentai heti piac napján, jótékonykodó szülők egy csoportja a Vöröskereszt helyi szervezetével a Csarnok üzlet előtt szervezett adománygyűjtő akciót a lissencephalia betegséggel küzdő zentai Jablonszki Tamás gyógykezelésére. A szervezők süteményekkel, pogácsával, üdítővel köszönték meg a pénzadományokat. A kis Tomi javára, aki édesanyjával jelen volt az eseményen, 117 000 dinár gyűlt össze.

A megmozdulás a hétvégi zentai havi vásár alkalmával folytatódott, és ezúttal még sikeresebbnek bizonyult. A vásárba látogatók 321 134 dinárt adtak össze a kisfiú kezelésére, illetve a szükséges gyógyászati segédeszközöre.


Fotók forrása: Facebook   

A kezdeményezők és Jablonszki Tamás szülei köszönik mindenkinek, aki bármilyen módon segített, illetve ezután támogatja a családot.
Tominak segíthetünk azáltal is, hogy licitálunk bizonyos tárgyakra a közösségi médiában a Vajdasági jótékonysági licit csoportban, illetve a Budi Human alapítvány révén pénzt utalhatunk át a feltüntetett folyószámlákra, vagy sms-t küldhetünk (200 dinár) a 3030-számra, üzenetként pedig a 1365-ös kódot tüntetjük fel.

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..