A kifejlett szúnyogok irtásának bejelentése
2021.08.05.
LXXVI. évf. 31. szám
A kifejlett szúnyogok irtásának bejelentése

A Szabadka város területén elvégzendő fertőtlenítési, rovar- és rágcsálóirtási szolgáltatások nyújtására 2021.05.10-én megkötött IV-404-142/2021 számú köz- és magánegyüttműködési szerződésnek és az e szolgáltatások nyújtására 2021.08.03-án kiadott 11. számú megbízásnak megfelelően a zombori Oris Kft. értesíti a lakosságot, hogy 2021. augusztus 10. és 2021. augusztus 17. közötti időszakban szúnyogirtást végez. A kifejlett szúnyogok földi irtása az említett időszak első napján, kedvező időjárási viszonyok mellett, 18:00 órától 23:00 óráig történik majd, ha nem lesz csapadék, szél és túl magas hőmérséklet.

Az irtás Hajdújárás, Királyhalom, Ludas, Palics, Sándor, Prozivka, Bajnát és a Sétaerdő helyi közösségekben történik.

A földi szúnyogirtás ULV technológiával történik, deltametrin alapú aktív hatóanyaggal. A készítmény a méhekre is mérgező, ezért kérjük a méhészeket, hogy kaptáraikat zárják be vagy helyezzék ki legalább 5 kilométerrel a kezelt területen kívül. A vegyszer hatása 3 napig tart. Az Oris Kft. honlapján (www.oris.rs), illetve Facebook oldalán megtalálható térképek pontosan jelzik a kezelendő területeket. További tájékoztatást a 025/515 50 55 telefonszámon lehet kérni.

Goran Išpanović

a Kommunális Ügyek Szolgálatának vezetője

 

 

 

 

                                                                                   

 

Szeretne értesülni, ha új cikk jelenik meg Értesítés rovatunkban? Iratkozzon fel értesítőnkre!
E-mailben értesíteni fogjuk Önt az új cikkekről. Feliratkozáshoz kérjük adja meg a nevét és az e-mail címét.
Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Részletek mutatása" gombra olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..