home 2024. május 10., Ármin napja
Online előfizetés
A hétvégén több mint 300 koronavírusos páciens került az új batajnicai kórházba
Pannon RTV
2020.12.07.
LXXV. évf. 49. szám
A hétvégén több mint 300 koronavírusos páciens került az új batajnicai kórházba

Az utolsó pillanatban, de még időben nyílt meg a batajnicai új covid-kórház - mondta dr. Nebojša Lađević, a batajnicai kórház igazgatóhelyettese a Szerbiai RTV reggeli műsorában.

Az utolsó pillanatban, de még időben nyílt meg a batajnicai új covid-kórház - mondta dr. Nebojša Lađević, a batajnicai kórház igazgatóhelyettese a Szerbiai RTV reggeli műsorában. A hétvégén több mint 300 koronavírusos beteget vettek fel az egészségügyi intézménybe. Az intenzív ellátásra szorulók száma jelenleg 39, közülük 12-en vannak mesterséges lélegeztetésen, a többiek oxigénterápiában részesülnek. Lađević arra kérte az embereket, hogy ne várják meg, míg romlik az egészségügyi állapotuk, ne otthon próbálják kezelni magukat 5-6 napig, majd amikor rosszra fordulnak a dolgok, jelentkeznek az orvosnál. Időben kell reagálni, és akkor kevesebb lesz a súlyos klinikai kórképpel rendelkező koronavírusos páciens - magyarázta. A batajnicai covid-kórház legfiatalabb betege 1997-es születésű, vagyis 23 éves.

TANJUG/MINISTARSTVO ZDRAVLJA/mn

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..