home 2024. március 29., Auguszta napja
Online előfizetés
A háztartások egy része már megkapta a fertőtlenítőszert
Tóth Lívia
2020.03.24.
LXXV. évf. 12. szám
A háztartások egy része már megkapta a fertőtlenítőszert

Zentán megkezdődött a felületi fertőtlenítőszer kiszállítása a háztartásoknak.

A csapatok a rossz idő ellenére is szorgalmasan dolgoztak, hogy az öt literes flakonokat már az első napon minél több családhoz eljuttassák. Természetesen ahhoz, hogy mindenki megkapja a fertőtlenítőszert több napra lesz szükség. Ma (március 24-én) 15000 litert sikerült kézbesíteni. A szállítók senkihez sem mennek be, csak becsengetnek és a flakont a kapu előtt hagyják.

A mai munkáért köszönet illeti az önkéntes tűzoltókat, a két traktoristát, a Sat-trakt és a Vitulus céget, valamint a kommunális vállalatot, hogy önzetlenül hozzájárulnak a lakosság egészségének a védelméhez.


Fotók forrása: Facebook

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..